bebelan opah zihah

Sunday, September 11, 2011

first entry..

dengan blog yang baru dibuat ni,aku akan cuba buat blog ni lebih happy dan sempoi berbanding blog den yang dulu-dulu..kalau blog yang dulu,aku lebih suka berjiwang dan suka mengutuk orang..ok..sebelum aku meneruskan apo yang nak den koba kan selepas ni,readers haruslah mengetahui serba sedikit tentang aku..ok..(aku bebel ni cam lah ada orang yang nak baa blog ni..ok...perasaan rendah diri sudah muncul kat dalam diri aku..)

*nama sebenar den : nur nazihah bt nani dzulhizam..ye kau pandang betul-betul nama ayah aku...ye aku tahu nama eh cam pelik sikit..ramai orang yang kata..nama ayah aku memang cam perempuan,tapi ayah aku lelaki sejati tahu..kalau tak cam mana boleh terhasilnya aku..

*umur den baru yang 16 tahun..ye aku sudah merdeka dalam bahasa budiman nya,dah matang lah..

*suka membahasakan diri sebagai 'den' di dalam perbualan formal dan di sebaliknya..tapi kalau dengan mak bapak den,tak do lah membahasakan diri macam tu..memang nak kena campak dalam gaung lah kan.

*suka tidur kat dalam kelas agama..ye time tu lah setan jahanam tu tengah menyanyi kat telinga aku..siap nyanyi lagu bangang face band..

*sikap yang paling menonjol sekali ialah suka cari gaduh dengan masyarakat umum..haha..adakah itu normal..

*makanan yang paling disukai oleh den ialah burger mcD..

*nama panggilan : opah,president,jiha,zihah,anak nani,ketot dan si gagap..si gagap tu nama panggilan time dolu-dolu yo..


..po pandang-pandang